VÅRA SENASTE ARTIKLAR

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det
du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

2018-03-19

”Nu mer än någonsin gäller det att ha rätt person på rätt plats”

Jessica är vår nya kollega på affärsområde HR och hon har 15 års erfarenhet av rekrytering och HR. Här berättar hon om sitt första intryck av Inhouse och beskriver nycklarna till en modern HR-avdelning.

Läs mer »
2018-03-15

Vi hälsar Maria Westman välkommen till Inhouse

Vi satsar stort på vårt erbjudande inom organisationsutveckling och nu rekryterar vi Maria Westman som Managementkonsult inom vårt specialistområde kommunikation.

Läs mer »
2018-03-14

”Inhousebyrån är företagets kreativa hjärta”

Cecilia, byråchef på Tele2 Inhouse, berättar här om hur man gått från att vara en produktionsbyrå till att arbeta konceptuellt, kreativt och ta tillvara möjligheterna med att jobba extremt nära den övriga verksamheten.

Läs mer »
2018-03-13

Inhouse specialistområde ekonomi i SvD

I det senaste numret av Svd:s bilaga Innovation ekonomi berättar Marlene Blomquist, affärsområdeschef för vårt specialistområde ekonomi, om vikten av att bygga ett professionellt nätverk.

Läs mer »
2018-02-22

Så håller du en arbetsintervju – 5 enkla steg

Rekrytering är idag en av de viktigaste investeringarna ett företag gör och en arbetsintervju är ett viktigt steg för att hitta rätt och kunna säkerställa intresse, kompetensnivå, erfarenhet och motivation.

Läs mer »
2018-02-21

Inhouse på Vidgade Vyer 15-16 februari

Förra veckan var det dags för årets upplaga av konferensen Vidgade Vyer och Inhouse har, som samarbetspartner sedan 2011, självklart varit på plats.

Läs mer »
2018-02-20

Varmt välkommen till Inhouse Inspiration Day

Den 26 april anordnar vi för tredje året vår årliga inspirationsdag för landets alla inhousechefer. Under denna dag kommer du att inspireras av intressanta talare och även få möjlighet att diskutera intressanta ämnen med andra inhousechefer.

Läs mer »
2018-02-16

Seminarium 8 mars: Så förebygger och hanterar du sexuella trakasserier

Välkommen till Inhouse på en utbildningsfrukost om hur du kan förebygga och hantera sexuella trakasserier på din arbetsplats för att skapa en trygg och lyhörd arbetsplats.

Läs mer »
2018-02-15

“Klyschor kan göra att du missar målet”

Helene är affärsområdeschef för vårt specialistområde HR och har över 10 års erfarenhet av rekrytering. Här berättar hon om risken med att de beskrivningar vi använder i jobbannonser är uttjatade och klyschiga.

Läs mer »
2018-02-14

Vad bör du tänka på inför semestrarna och sommarbemanningen?

Snart är våren på ingång vilket innebär att semestrar börjar närma sig. Behöver ditt företag hjälp med bemanning av er servicefunktion under sportlov, påsk eller sommaren?

Läs mer »
2018-02-13

Inhouse fördjupar samarbetet med IMA

Inhouse fördjupar samarbetet med IMA (International Management Assistants) som är ett internationellt nätverk för assistenter på ledningsnivå.

Läs mer »
2018-02-08

SEB Greenhouse väljer Inhouse som strategisk partner

För att kunna hjälpa tillväxtbolag med sin utvecklingsresa etablerar SEB:s affärsområde Greenhouse samarbeten med noga utvalda aktörer inom olika expertområden och i början av 2018 blev Inhouse en stolt samarbetspartner.

Läs mer »
2018-02-06

”Alla karriärer kräver en investering”

Här berättar Mekonomen Groups Gabriella Granholm om sin resa inom bolaget från VD-assistent till kommunikation & marknadschef samt delar med sig av insikter och tips på hur du kan göra intern karriär.

Läs mer »
2018-01-29

Så här skriver du en effektiv platsannons

Att rekrytera rätt person är en stor utmaning för företag idag och när du bestämt dig för vilken profil du behöver och vilka egenskaper som är prioriterade är det dags att utforma platsannonsen.

Läs mer »
2018-01-22

”Att växa snabbt kostar pengar”

Här berättar Vitamin Wells Creative Director, Marcus Wallander, om hur det är att arbeta på ett tillväxtbolag som anställer drygt 2 nya kollegor i veckan, hur kommunikationen kring de olika produkterna skiljer sig åt samt nästa steg för bolaget.

Läs mer »
1 2 3 23