Kontakt

Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

24 maj, 2018

Ta referenser på din nya arbetsplats

Du tillbringar mycket tid på din arbetsplats och du arbetar ofta väldigt nära dina kollegor, så det är viktigt att det blir rätt. Här kommer 5 tips på hur du kan kvalitetssäkra din nya arbetsplats genom att ta referenser.

Läs mer »
11 maj, 2018

Välkommen till gruppintervju

Är du intresserad av deltids- eller heltidsjobb inom administration eller reception? Vi på Inhouse har många uppdrag och söker nu efter nya ambulerande receptionister i vår jourpool.

Läs mer »
2 maj, 2018

Årets Inhouse Inspiration Day blev succé

För tredje året i rad samlades närmare 60 av landets inhousechefer under en heldag för att lyssna till spännande talare och byta erfarenheter i nätverksgrupper. Flera av Sveriges största varumärken var på plats, som exempelvis Apoteket, Lindex, Bilia, Fazer och Kicks för att nämna några.

Läs mer »
4 april, 2018

Tips för framgångsrikt ledarskap

Är du chef? Har du en plan för ditt ledarskap? Vi på Inhouse brukar säga att ”det har aldrig varit så svårt att vara chef som det är idag” och här ger vi dig några pusselbitar för att lyckas i din chefsroll.

Läs mer »
23 mars, 2018

Välkommen till speedintervju

Är du intresserad av deltid- eller heltidsjobb som administratör, receptionist eller assistent? Vi på Inhouse har många uppdrag inom dessa områden och skulle vilja bjuda in dig på en kväll som innefattar mingel, föreläsning och speedintervjuer!

Läs mer »
1 2 3 24