Seminarium torsdag den 5 oktober: Kompetensbaserad rekrytering

Varmt välkommen till Inhouse på en utbildningsfrukost om kompetensbaserad rekrytering – hur du samlar bevis på kompetens snarare än att gå på magkänsla.

I en rekryteringsprocess är det viktigt att vi inte gör ett urval på felaktiga grunder, det är dyrt och tidskrävande att göra fel. Den kompetensbaserade rekryteringsprocessen tar sin början i en kvalitativ kravbild med en röd tråd genom urval, intervjuer och referenstagning fram till själva anställningen.

Kompetensbaserad rekrytering syftar till att med en strukturerad process och tillförlitlig metod säkerställa kompetens och personers potential för att kunna hitta den bästa kandidaten för jobbet. Under utbildningen kommer du bland annat att lära dig hur du sätter en kravprofil, struktur och metod genom urvalsprocessen, intervjuteknik och hur du skiljer på beskrivningar och bevis.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med kompetensförsörjning och rekrytering eller som är rekryterande chef. Föreläsare är Helene Leitner Larsson, affärsområdeschef för vårt specialistområde HR och som har närmare 12 års erfarenhet inom kompetensbaserad rekrytering.

Varmt välkommen!

Pris: 2 100 kr (exkl moms) per deltagare. Vid flera deltagare från samma företag ges 500 kr rabatt från person två och fler.  

Tid: Torsdag den 5 oktober, kl. 8:30-10:30. Frukost ingår och serveras mellan kl. 8:00–8:30.

Plats: Inhouse, Sturegatan 10, 4tr.  

Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Vi vill ha din anmälan senast torsdag den 28 september.

Vid avbeställning senare än den 2 oktober debiteras full avgift. 

Vilka lagregler behöver du ta hänsyn till när du ska anställa en ny kollega? Missa inte vårt seminarium den 22 september.