Inhouse är utnämnd till Di Gasell 2017 som ett av Sveriges snabbast växande företag

Inhouse kan nu stolt presentera att vi har blivit utsedda till ett Di Gasellföretag 2017. Di Gasell etablerades år 2000 av affärstidningen Dagens Industri för att årligen utse och uppmärksamma Sveriges snabbast växande och lönsamma företag.

”Vi är väldigt hedrade och glada att få vara ett Di Gasellföretag 2017. Ett högt fokus på kundens utmaningar och potential har gett resultat för både oss och våra uppdragsgivare. Vår fantastiska resa har bara börjat och vi har en fortsatt spännande utveckling framför oss. Jag vill också passa på att tacka våra kollegor, kunder och samarbetspartners”, sammanfattar Jens Ölander, VD på Inhouse.

Gaselltävlingen uppmärksammar de snabbast växande företagen i Sverige och nedan hittar du Di:s kriterier för att bli ett Gasellföretag:

  1. En omsättning som överstiger 10 Mkr
  2. Minst tio anställda
  3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden
  4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  5. Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  7. Sunda finanser