Kontakt

Om oss

Om oss

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi riktar oss mot branscher inom kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har också varit verksamma i dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Läs mer 

Varför Inhouse?

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare.

People
Management

I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Vi kan vara med och ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos våra uppdragsgivare, både när det gäller de personella resurserna och för verksamheten i stort.

Media &
Press

Här hittar du de senaste artiklarna och nyheterna från oss på Inhouse samt nedladdningsbara dokument. Missa inte heller att följa oss på Facebook och Linkedin där vi delar med oss av både kunskap och inspiration samt lägger vi ut spännande uppdrag och nyheter om vår bransch.

Några av våra referenskunder och uppdrag