Om Inhouse

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning med specialistkompetens inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR.

I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål.

Specialister på din bransch

Inhouse grundades 1996 och har idag cirka 40 anställda samt ett stort, kvalitetssäkrat nätverk av konsulter. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg.

Vi har specialistkompetens inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har också alla varit verksamma inom dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Vi förstår din verksamhet och din affär.

Vad erbjuder vi?

Organisationsutveckling Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.

Läs mer om vårt erbjudande inom organisationsutveckling.

Rekrytering När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.

Läs mer om vårt erbjudande inom rekrytering.

Bemanning
Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver.

Läs mer om vårt erbjudande inom bemanning.

Auktoriserade

Inhouse är av Almega auktoriserat omställnings- och bemanningsföretag som tillämpar Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser/leveransvillkor för rekrytering (ABRE-10) och personaluthyrning (ABPU-10). Läs mer om vad detta innebär på Bemmaningsföretagens hemsida.

Din kontakt

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.