Inhouse spår årets arbetsmarknad

Den senaste tiden har antalet platsannonser stadigt ökat och nya möjligheter skapas. De ”inlåsta” medarbetare som under lågkonjunkturen avvaktat med att röra sig vidare, börjar nu se sig om på arbetsmarknaden.

Inhouse vVD Kajsa Tamsen utvecklar sina tankar för 2011:

– För Inhouse märks den ökade rörligheten och nu ges ett utmärkt tillfälle till eftertanke och reflektion. Ska vi återbesätta vakanser rakt av eller ska vi ta tillvara på tillfället att tänka nytt? Vilken kompetens behöver vi framåt? Kompetensinventeringens tid är här.

Länktext

Kajsa fortsätter:

– Detta kan ge en fantastisk möjlighet för den anställde att få pröva vingarna utan att riskera något, och dessutom en vinst för företaget att få till ”rätt man på rätt plats” utan kostnader. En äkta win-win-situation. Där vi tror alla är vinnare genom bemanning.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar