Reklambyråer tappar i lönsamhet

Aje Stenbeck, affärsområdeschef på Inhouse, kommenterar Resumés artikel om det faktum att svenska reklambyråer måste bli mer affärsmässiga. Lönerna på reklambyråerna har de senaste åren markant ökat samtidigt som intäkterna står sig oförändrade.

Aje menar att reklambranschen har blivit sämre på att ta betalt och samtidigt motivera värdet av deras tjänst. Det verkar som att det blivit  inflation i reklamkunnandet och byråerna riskerar att bli omkörda av varandra samtidigt som konkurrensen ökar från andra aktörer, menar Aje Stenbeck.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »