Att attrahera, rekrytera och leda den krävande generationen

Inhouse professionella coach och författare Emma Pihl släpper i mars boken ”Att leda nästa generation”. 

80 och 90-talisterna är enligt forskningsbolaget Rainmaker Thinking ”Den mest underhållskrävande arbetskraft världen någonsin skådat” och nu är den här. Hur ska vi få denna arbetskraft att prestera optimalt och vilka krav ställs det på dig som ledare för att möta, rekrytera och leda den kommande generationen?

Boken går igenom begreppen och ger även dig i generationen den kunskap som krävs för att förstå och genomskåda koderna, allt i syfte att utveckla dig för att kunna, vilja och våga ta ledande positioner i företaget.

Se Emma Pihl prata om boken och generation Y i SVT:s Gomorron Sverige.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar