Inhouse startar kompetensträning

Den 15 augusti startades Inhouse Kompetensträning. Inhouse stärker på så vis innehållet inom People Management och blir en stark aktör inom ledarträning och medarbetarträning för företag och privatpersoner.

Inhouse har länge varit en stark aktör inom individ- och gruppcoaching och erbjuder företag och privatpersoner tekniker att utvecklas och motiveras. Och nu så stärker vi oss ytterliggare i och med köpet av kompetensutvecklingsföretaget Kompetenstrappan.

Kompetenstrappan har fokuserat på kompetensutveckling till företag och privatpersoner genom ett träningskort kallat kompetenskortet. Genom att låta företag och privatpersoner komma på olika träningspass har de hjälpt människor att hitta motivation och drivkraft för att genomföra förändringar som de både vill och behöver göra.

Att kompetens kräver underhåll genom träning är grunden i det erbjudande som nu introduceras på Inhouse. Istället för enstaka tillfällen erbjuds nu företag och privatpersoner med kompetenskortet kontinuitet då träningstillfällena sprids ut över ett år. Jens Ölander, VD Inhouse, förklarar:

– Vi är övertygade om att man behöver utvecklas under en längre tid istället för enstaka tillfällen som snabbt glöms bort. Med kompetenskortet får ledare och medarbetar kontinuitet och den träning de behöver för att optimera sin verksamhet. Även i sämre konjunkturer är detta viktigt med tanke på vikten av ett bra ledarskap.  

Tre möjligheter till kompetensträning

Inhouse kompetensträning erbjuder nu tre olika möjligheter som möter de behov som finns hos företag.

Kompetenskortet – Ledare och medarbetare tränar och utvecklas i sitt personliga ledarskap för att motiveras i sin roll på arbetsplatsen. Beroende på vald abbonemangsform kan ni under ett års tid komma på våra träningar som ni själva väljer från vårt kalendarium. För att optimera passen har vi valt att dela upp det mot målgrupperna ”Ledare” och ”Medarbetare”. 

Uppdrag. Vi kan ta på oss ett uppdrag där vi skräddarsyr träning efter företagets behov.  

Åtagande. Vi kan driva projekt- och utvecklingsprocesser.

I och med att Kompetenstrappan nu blir Inhouse Kompetensträning förenas två styrkor inom respektive område och bildar med sin specialistkompetens en stark aktör som tillgodoser företag och privatpersoners specifika behov.

Låter det intressant? Då är du välkommen att komma på ett prova-på träningspass. Titta gärna in i kalendariet för att läsa mer.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar