Inhouse nätverk nu 12.000 personer starka

12.000 kompetenta personer. Så många finns nu i Inhouse nätverk. I maj nådde vi en gräns som för bara fem år sedan ansågs omöjlig. 10.000 personer var det då men nu har alltså ytterligare 2000 personer anslutit och stärker erbjudandet inom People Management ytterligare.

Med People Management kan vi erbjuda våra kunder ett bredare grepp genom rekrytering, bemanning, verksamhetsutveckling och kompetensträning. Inom kommunikation, ekonomi, försäljning, administration och HR utvecklar vi verksamheter genom att utveckla människorna i den.

Inhouse vVD, Kajsa Tamsen, berättar:

– Kontakter och nätverk är det som gäller när man vill hitta rätt arbete. För oss är det viktigt att vi har en bra och god relation till både kunder och kandidater för att med kvalité agera snabbt med en bra matchning. Med ett allt starkare nätverk av duktiga människor stärker vi People Management och våra kunder bär frukten av det.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »