”Byrådoktorn” talar vid Resumé Affärsforum

Resumè startar ”Resumé Affärsforum” för chefer som jobbar i en kreativ verksamhet. Håkan ”Byrådoktorn” Bodman är en av talarna vid den första träffen onsdagen den 25 april. Håkan kommer prata om reklambyråernas låga grad av affärsmannaskap och vad det får för konsekvenser för byrån och kunden.

Resumés Affärsforum syftar till att inspirera deltagarna kring frågor som gör företag mer lönsamt. Håkan Bodman har i både i debattartiklar och med Resumés stjärnor, där han reser landet runt och certifierar reklambyråer, konstaterat en skrämmande låg grad av affärsmässighet.

– Många byråer har inte ens en affärsplanering, och de affärsplaner som reklambyråerna har, är oftast under all kritik, säger Håkan.

Håkan kommer under det första ”Resumés Affärsforum” prata om just detta faktum, att affärsmannaskapet på många byråer är under all kritik. Vad får det för konsekvenser hos reklambyrån och dess kunder?

Talare förutom Håkan ”Byrådoktorn” Bodman är Kristina Lidehorn, advokat på Cederquist Advokatbyrå, och Elisabeth Ström, kommunikationsdirektör på Vattenfall.

Resumé Affärsforum är kostnadsfritt och äger rum vid fyra tillfällen under året.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar