Inhouse / Inhouse bland de 25 största bemanningsföretagen i Stockholm
img_4295-redigera-web

Inhouse bland de 25 största bemanningsföretagen i Stockholm

Bemanningsföretagen har sammanställt en topp 25 lista på de största bemanningsföretagen i Stockholm under 2011. Rapporten visar hur stor andel företagen har av den totala omsättningen i Stockholmsregionen. Inhouse som aldrig tidigare legat på listan placerar sig på en 16 plats.

Bemanningsföretagen tar årligen fram regionala topplistor över de 25 största bemanningsföretagen med störst omsättning per region. Topplistan baseras på hur stor andel företagen har av den totala omsättningen.

Efter ett starkt 2011 har Inhouse för första gången tagit klivet in på listan och återfinns nu på 16:e plats över bemanningsföretag i Stockholm.

Inhouse fortsätter att utveckla People Management och det ger frukt. Genom att ta ett större ansvar ute hos våra kunder kan vi med ett bredare erbjudande vara med att utveckla våra kunders verksamheter. Med bemanning, rekrytering, verksamhetsutveckling och kompetensutveckling utvecklar vi verksamheter genom att utveckla dess individer.

Inhouse vVD, Kajsa Tamsen, berättar mer om varför vi har kommit in på listan:

– Det är väldigt roligt att vi har kommit med på listan. En orsak är givetvis våra kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar för att föra in People Management hos våra kunder. Vi är specialister inom våra fyra områden och arbetar nära våra kunder när det gäller att utveckla deras verksamhet och personal. Jag är säker på att kunderna uppskattar vårt breda erbjudande och vår specialistkompetens inom respektive område.

Om undersökningen

Topplistan är framtagen i samarbete med Inquiry Financial. Urvalet för statistiken utgörs av de 35 största medlemsföretagen i Bemanningsföretagen. Tillsammans utgör dessa företag cirka 85 procent av branschens totala omsättning. Med andra ord omfattar Bemanningsföretagens statistik huvuddelen av branschens omsättning och urvalet är att betrakta som stabilt för branschen.