Vi stärker HR- erbjudandet och utvecklar våra karriärprogram

Inhouse utvecklar och stärker sitt HR- erbjudande. Förutom rekrytering och bemanning utvecklar vi nu våra befintliga karriärprogram. Anders Gustafsson har jobbat som VD och har över femton års operativ erfarenhet av förändringsarbete inom personalområdet. Han är vårt senaste tillskott och ska ansvara för utvecklingen av våra HR- tjänster.

Inhouse växer och utvecklas. Inom ramen för People Management förstärker vi nu vårt HR område där vi länge funnits som en stark aktör. Nu utvecklar vi våra karriärprogram för företagens ledare och medarbetare. Vi utvecklar medarbetare och ger dem verktygen så att de kan prestera på toppen av deras kapacitet. Vi hjälper också till i förändringsprocesser och levererar program till nytt jobb.

Anders Gustafsson är Inhouse nya tillskott som leder utvecklingen. Med erfarenheter som VD för ett marknadsledande konsultföretag inom HR och karriärutveckling har han den specialistkompetens som krävs. Anders berättar:

–     Jag har under många år samarbetat med HR-funktioner och designat, planerat och genomfört förändringsarbeten av olika slag. Som VD har jag också själv upplevt vikten av bra personalarbete och hur det kan utformas för att skapa värde för både företag och medarbetare. De här erfarenheterna är lika värdefulla vid rekrytering och karriärutveckling som vid utveckling av nya arbetssätt inom HR, säger Anders.

Vi fortsätter att stärka upp oss inom ramen för People Management. Genom att utveckla individer på företag hjälper vi till att utveckla våra kunder så att vi tillsammans kan växa. Allt med individen i fokus.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar