Effektivisera inhousebyrån

Under Inhouse2012 föreläste Håkan ”Byrådoktorn” Bodman och Aje Stenbeck om de olika utmaningarna du kan stå inför på en inhousebyrå/marknadsavdelning. Vi filmade föreläsningen och finns nu att se på vår YouTube- kanal.

Båda har lång erfarenhet från olika reklam- och inhousebyråer.  VD, byråchef, konsult och ägare är bara några av de titlar de har under bältet.

De samlade sina erfarenheter och delade med sig av dessa när Sveriges inhousebyråer och marknadsavdelningar skulle prisas på galan Inhouse2012. Vi filmade föreläsningen och delade upp i olika avsnitt.

”Jajamänsan syndromet – Att med automatik alltid säga JA till allt”, ”Den otydliga briefen – Att arbeta utifrån ogenomtänkta otydliga beställningar” och ”Den kreativa ångesten – Att inte komma på något bra”, är ämnena de båda gick igenom.

Byrådoktorn och Aje Stenbecks föreläsning finns att se på vår YouTube- kanal.

Sorterat under Kommunikation

Nyheter

Liknande artiklar