Omställning

Omställning – vägen till nytt jobb

Elisabeth arbetar som projektledare på en reklambyrå. Byrån tappar under året flera stora kunder och lider svåra förluster. Till slut går det inte att rädda företaget och det går i konkurs. Elisabeth förlorar som alla andra sitt jobb.

Elisabeth har alltid fått jobb via rekommendationer och kontakter och har egentligen ingen vana av att söka jobb i konkurrens bland många andra. Elisabeth erbjuds stöd av en karriärutvecklare från Inhouse. Ganska snart landar Elisabeth i sin situation och börjar förbereda sig för sin jobbsökning. Hon formulerar om sitt CV och slipar sina argument inför anställningsintervjuer.

Hon känner sig lite obekväm med att ta nya kontakter och det går trögt i början. Men med stöd från sin coach kommer hon över sina föreställningar och tycker till slut att det är inspirerande att träffa nya människor och företag. På så vis lyckas hon bredda sitt kontaktnät, vilket till slut leder henne till sitt nya jobb.

Sorterat under Kundcase

Nyheter

Liknande artiklar