Inhouse är med i juryn och sponsrar OPD (Office Proffesional Day)

Vi på Inhouse är med i juryn och sponsrar OPD (Office Proffesional Day) som är en konferens för assistenter, sekreterare och administratörer som anordnas av Företagsuniversitetet i samarbete med European Management Assistants (EUMA) Sweden.

Det är femte året i rad som GuldGemet delas ut till Årets Office Professional. Den som får det vackra gemet är yrkesverksam som kvalificerad assistent eller sekreterare och har konsekvent visat att hon/han uppfyller följande kriterier; är kreativ, en skicklig problemlösare och en god kommunikatör som har mod och integritet och håller lojaliteten högt.

Om intresse finns så vore det kul om du ville nominera en kollega, chef eller vän som är assistent/sekreterare och det gör du via länken nedan.

www.officeprofessional.se

Sorterat under Business Services

Nyheter

Liknande artiklar