Allt vanligare med interimslösningar

Det blir allt vanligare med interimslösningar. En effekt av det ostabila läget på marknaden och att lösningen är effektiv i förändringsprocesser. Det säger Inhouse seniorkonsult Peder Mårtensson till Top Box news.

Marknaden är ostabil och företagen har i större utsträckning inte möjlighet att anställa. Då ökar behovet för interimslösningar. En effektiv åtgärd i förändringsprocesser där konsulter kan fokusera på specifika uppdrag, till exempel för att implementera en ny varumärkesplattform. Företag har inte lösningen internt utan behöver då expertisen utifrån under en specifik period.

– Tjänsten är populär både hos kunder och konsulter och intresset bara ökar, säger Peder.

Läs hela artikeln med Peder Mårtensson när han pratar om nuläge och framtid för interimslösningar.

Sorterat under KommunikationTaggar:

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »