OPD prisar assistenter och sekreterare

För fjärde året i rad anordnas tävlingen som sätter ljus på assistenter och sekreterare. Office Professional Day (OPD) delar ut utmärkelsen ”Årets Office Professional”. Årets vinnare blev Anne Ulvönäs, Executive Assistent på Vattenfall. Inhouse vVD Kajsa Tamsen var en av jurymedlemmarna i den prestigetyngda tävlingen.

Priset ”Guldgemet” delas ut till en assistent eller sekreterare som är kreativ, en skicklig problemlösare och en god kommunikatör. Många nomineringar nådde den sex personer starka juryn där tillslut Anne Ulvönäs, Executive Assistant på Vattenfall, utnämndes till vinnare.

Inhouse är för tredje året i rad med som sponsor och delade under kvällen ut priser till vinnaren samt andre- och tredjepristagaren. Evelina Lycke, affärsområdesansvarig Administration, stod på scenen och pratade om Inhouse och lottade även ut kompetensutvecklande träningar till en lycklig vinnare.

Mer information om tävlingen och juryns motivering till vinnaren kan du läsa mer om på OPD´s hemsida.

Nyheter

Liknande artiklar