Jobbcoaching ger resultat

Sju av tio som deltar i Inhouse Jobbcoachingprogram genom Arbetsförmedlingen får nytt jobb. Och alla upplever att de får kunskaper som väsentligt ökar deras chanser på arbetsmarknaden. Det visar de utvärderingar som Inhouse kontinuerligt gör med sina deltagare.

Deltagarna upplever att de får konkreta verktyg när det kommer till att strukturera sitt CV, skriva ett bra personligt brev och hur de ska agera under en arbetsintervju. De upplever också att jobbcoachingen ger dem ett ökat självförtroende där de tillsammans med coachen identifierar sina styrkor för att lyckas hitta ett nytt jobb.

Genom Inhouse jobbcoachingprogram i samarbete med Arbetsförmedlingen får deltagarna konkreta och moderna verktyg för att landa ett nytt jobb. Bland annat får de en worskhop i hur de ska agera i sociala medier och de filmas under en fiktiv intervju för att tillsammans med jobbcoachen hitta styrkor och svagheter.

Jobbcoaching gav nytt jobb

Sven-Åke är en av våra deltagare som gick vårt jobbcoachingprogram. Han ville hitta ett nytt jobb och samtidigt byta bransch för att få nya utmaningar. Tillsammans med vår jobbcoach lyckades han hitta ett nytt spännande jobb i en ny bransch.

Läs mer om Sven-Åkes resa med vår jobbcoach till nytt jobb.

Vill du veta mer om vår Jobbcoaching? Kontakta vår karriärcoach Katharina Hjorth.


Arbetsförmedlingen har slutat med coaching för nyarbetslösa. Du kan självklart fortfarande få karriärrådgivning av INHOUSE trots detta, kontakta Katharina Hjorth om du är intresserad av att höra mer.

Sorterat under HRTaggar: , ,

Nyheter

Liknande artiklar