Receptionister i receptionistpoolen tackades med picknik och bowling

Förra veckan samlade vi alla våra duktiga receptionister i receptionistpoolen. Vi ville tacka för deras fantastiska arbete ute hos våra kunder och ordnade en picknik. Kvällen avslutades sedan med en spännande bowlingrunda.

Vår receptionistpool finns tillgänglig för kunder som behöver bemanna eller rekrytera duktiga, serviceinriktade receptionister som med lång eller kort varsel kan hoppa in och stötta verksamheten.

Under årets första halva har trycket varit hårt på receptionistpoolen med många spännande uppdrag från våra kunder. Därför tyckte vi att det var dags för en välförtjänt belöning. Alla receptionister samlades i Humlegårdsparken för picknik och trevligheter innan de tillsammans med personal på Inhouse Administration gick till bowlinghallen och avslutade kvällen. Ett sätt för oss att tacka för deras fantastiska arbete.

Vill du bemanna eller rekrytera duktiga receptionister kan vi med kort varsel erbjuda dig den bästa kandidaten. Kontakta Olivia BergströmInhouse Administration om du vill ha hjälp i din reception.

 

Nyheter

Liknande artiklar