Rekryteringskonsult Gustaf Aschan förstärker affärsområde Kommunikation

Affärsområde Kommunikation har fått ett nytt tillskott. Rekryteringskonsulten Gustaf Aschan, senast på Bohmans Nätverk.

Gustaf har en lång meritlista. Sina studier gjorde han bland annat på Berghs, IHM och Insead. Han har flera års erfarenhet från konsult-och kundsidan, både som strategisk och operativ projektledare på reklambyråerna Forsman&Bodenfors, Garbergs och Saatchi&Saatchi och som marknadsansvarig på Clear Channel.

Gustaf kommer närmast från jobbet som Search & Rekryteringskonsult på Bohmans Nätverk där han hjälpte företag att hitta allt ifrån designers, marknads-&säljanalytiker, projektledare och marknadschefer.

Med sin erfarenhet från konsult- och kundsidan kombinerat med ett antal år inom rekryteringsbranschen kommer Gustaf med djup förståelse för våra kunders utmaningar och förmågan att lösa deras rekryterings- eller bemanningsbehov effektivt. Gustaf berättar.

– Eftersom jag har arbetat på reklambyråer och markandsavdelningar har jag sett och verkat på båda sidorna av bordet. Jag vet vilka utmaningar båda parter står inför. Med min erfarenhet förstår jag vilka kunskaper som krävs för att lösa arbetsuppgifter både operativt och strategiskt. Jag ser fram emot att kunna utvecklas och bidra till den långsikta utvecklingen av kunderna på Inhouse.

Har du rekryterings- eller bemanningsutmaningar du tror Gustaf kan hjälpa dig med? Tveka inte att höra av dig.

Vi önskar Gustaf välkommen till oss på Inhouse och affärsområde Kommunikation.

Läs fler nyheter här

Nyheter

Liknande artiklar