Årets Säljare 2014!

Du som arbetar med försäljning betyder mycket för svenskt näringsliv. Kanske mer än du anar. Varför? För att utan säljare stannar affärerna. Därför har Säljarnas Riksförbund dragit igång tävlingen Årets Säljare 2014. Nominera någon du känner eller anmäl dig själv här http://aretssaljare.com/

Säljarnas Riksförbund vänder sig uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. De är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.
Inhouse är en partner till Säljarnas och bidrar med vägledning och tips för karriärutveckling. Bland annat genom ’Karriärbloggen’ på deras hemsida, läs den här:
http://www.saljarnas.com/Karriarpaketet/Karriarutveckling/Karriarbloggen/

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »