En bra start på dagen!

Inhouse bjöd in till frukostseminarium med titeln ’Gör Succé som Ledare’ med Stefan Sebö som talare. Stefan har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 30 år och har inspirerat tiotusentals människor genom sina seminarier och böcker. Även idag bjöd han på ett inspirerande föredrag som förhoppningsvis leder till positiva förbättringar hos oss som var där.

Efter Stefan så intog Jan Sundberg från Inhouse ’scenen’ med en snabb presentation av hur Inhouse jobbar med Kompetens- och Verksamhetsutveckling men också webtjänsten Heartpace, som Stefan förespråkar. Heartpace hjälper företag och ledare att effektivisera och få ut mer av de fruktade personalsamtalen. För mer info om Heartpace och Inhouse kontakta Jan på jan.sundberg@inhouse.se

Ett till seminarium med Stefan Sebö är planerat innan jul så om du missade detta tillfälle kommer snart ett till. Anmäl ditt intresse redan genom att klicka här.

Foton från seminariet

Nyheter

Liknande artiklar