Gör succé som ledare!

Kom och lyssna på hur du motiverar och får engagerade medarbetare på din arbetsplats.

Välkommen på Frukostseminarium med INHOUSE och Stefan Sebö den 3:e december
kl 8.00-9.30

Inhouse bjuder in till ännu ett frukostseminarium med titeln ‘Gör Succé som Ledare’ med Stefan Sebö. Stefan har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 30 år och har inspirerat tiotusentals människor genom sina seminarier och böcker. Han bjuder på ett inspirerande föredrag som förhoppningsvis leder till positiva förbättringar hos dig och i ditt företag.

Efter Stefans föredrag så kommer Jan Sundberg från Inhouse ge en snabb presentation av hur Inhouse jobbar med Kompetens- och Verksamhetsutveckling men också webtjänsten Heartpace, som Stefan förespråkar. Heartpace hjälper företag och ledare att effektivisera och lyckas med feedback och återkoppling mot din personal.

OSA

Arrangör: Inhouse AB bjuder dig till kostnadsfritt* frukostseminarie
Inbjudan gäller för dig personligen och en gäst.
Tid: Den 3 december kl. 08.00–09.30 Frukost serveras från 07.30
Plats: Summit, Grev Turegatan 30

» Anmäl dig genom att klicka här

*Seminariet är kostnadsfritt men en no-show avgift på 250kr kommer tas ut om du inte anmäler frånvaro. Ca 70 platser finns tillgängliga och först till kvarn gäller.

Nyheter

Liknande artiklar