Boktips ”KONSTEN ATT GÖRA AFFÄRER” av Lars-Johan Åge och Per-Erik Holmgren!

”Being good in business is the most fascinating kind of art !” (Andy Warhol)

Boken är kort, lättläst och lysande pedagogiskt uppställd. Den ger dig som läsare fyra nyckelområden att bli bättre på; affärsstandardisering, affärskamratisering, personalisering och rationell affärsprövning. Sen får du tips i hur du lyckas i din viktiga uppgift att sen rätt balansera dessa 4 komponenter; det författarna kallar ’affärsbaxning’.

Lars-Johan Åge är något så ovanligt som både framgångrik säljare och forskare, så boken är fylld med referenser till konkreta kundsituationer som gör det lätt att följa resonemangen.  Även den mest erfarne affärsman har något att hämta i denna bok samtidigt som du som är ’ny’ i den rollen får allt enkelt och tydligt presenterat. Läs den!

 

 

Nyheter

Liknande artiklar