Inhouse nylanserar i Göteborg

Tillsammans med Karin Fritzon och Erik Andersch satsar nu Inhouse på nylansering i Göteborg.
Karin och Erik har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring och kommunikation, i branscher som detaljhandeln, mode och sport, bilmarknaden och Telekom.

”Efter många år inom många olika företag, vet vi att det krävs en tydlig och enkel strategi och rätt mix av människor för att säkra genomförandet på kort och lång sikt. Det känns fantastiskt roligt att starta upp Inhouse i Göteborg. Att kunna dra nytta av all den samlade erfarenheten vi har för att hjälpa andra företag ” säger Erik.

Om deras anslutning till Inhouse säger Karin: ” Vi har arbetat mycket i Stockholm och vet vilket fint rykte Inhouse har där. Och Inhouse People Management strategi är precis det vi vill jobba med och för. Att både få arbeta som marknadskonsulter och samtidigt gå in i ett nytt område kring bemanning och rekrytering känns oerhört stimulerande.”

Nyheter

Liknande artiklar