Office Professional Award

Om en vecka är det dags för årets Office Professional Award och de tre slutkandidaterna är nu utsedda av juryn, där Inhouse vVD och partner Kajsa Tamsen sitter med.
Det är sjätte året i rad som GuldGemet delas ut till Årets Office Professional. Den som får utmärkelsen är yrkesverksam som kvalificerad assistent eller sekreterare och har konsekvent visat att hon/han uppfyller följande kriterier; är kreativ, en skicklig problemlösare och en god kommunikatör som har mod och integritet och håller lojaliteten högt.

De tre slutkandidaterna till årets Office Professional är:

Elisabet Hemming, SAP Svenska AB
Maria Gottberg, Skandia bank & försäkring
Karin Hélène, European Spallation Source ESS AB

Årets Office Professional kommer att delas ut under festliga former i samband med Vidgade Vyer den 13 februari 2014, en konferens för assistenter, sekreterare och administratörer som anordnas av Företagsuniversitetet i samarbete med European Management Assistants (EUMA) Sweden.
Inhouse är med och sponsrar, samt sitter i juryn, för Office Professional Award som delas ut varje år. Vi tycker att det är viktigt och vill hjälpa till att hylla de assistenter och sekreterare där ute som hjälper till och driver Sveriges företag till vad de är idag och kan bli imorgon.

Nyheter

Liknande artiklar