Välkommen Marlene – ny konsultchef på Inhouse!

I september började Marlene Blomquist som ny rekryteringskonsult och konsultchef på Inhouse. Marlene jobbar inom affärsområdet Kommunikation och har en lång och bred erfarenhet från byråbranschen, varav de tio senaste varit inriktade mot retail. 

Marlene är utbildad organisationskonsult, och har under åren skaffat sig en bred erfarenhet från byråvärlden både på webbyrå, traditionell reklambyrå och på retailbyrå. Marlene har arbetat länge mot detaljhandeln och som konsult har hon fått möta både små och stora företag, chefer och medarbetare, köpare och säljare med olika behov.

– Jag har haft möjlighet att ta del av branschens snabba utveckling de senaste tio åren – och det är mycket som har hänt. Retailbranschen är en spännande bransch att jobba i eftersom det är så konsumentnära, där man snabbt kan se resultat, och som man kan påverka på så många olika sätt, med till exempel rätt kompetens och kommunikation i butik.

Närmast kommer Marlene från WorkShop och har där arbetat som senior retailkonsult och affärsområdesansvarig, där hon hade strategiskt ansvar och ansvar för övergripande driften av affärsområdet WorkShop Academy. Även på Inhouse kommer Marlene bland annat arbeta med många av våra retailkunder.

Hur kom det sig att du ville börja som rekryteringskonsult?
– Som rekryterare får jag möjligheten att se människor komma till sin rätt. Och jag älskar mötet med människor, i kombination med organisation och utveckling. Det är när mjuka och hårda värden möter varandra som man får det bästa resultatet. Och här tror jag att jag kan bidra med min branschkunskap och med min erfarenhet av att jobba som konsult i utvecklingsprojekt.

Själv tycker Marlene att hon nu har hamnat helt rätt i karriären.

– Att få se människor, projekt och organisationer förändras till något bättre är något som driver mig, inte minst när man kan se utvecklingen i relation till ett faktiskt resultat. Här får jag nytta av mitt stora engagemang, och min långa erfarenhet av reklam- och retailbranschen, kombinerat med mitt intresse för kundens utveckling och affären. Det kan inte bli bättre!

Vi hälsar Marlene varmt välkommen till Inhouse!

Kontakta Marlene på marlene.blomquist@inhouse.se

Nyheter

Liknande artiklar