Vem vill du nominera till ”Årets Office Professional”?

Nu kan du passa på att nominera någon på ditt företag som förtjänar utmärkelsen ”Office Professional Award 2015”.

Utmärkelsen går till en yrkesverksam kvalificerad assistent på ledningsnivå som har konsekvent visat att hon/han uppfyller följande kriterier; är kreativ, en skicklig problemlösare och en god kommunikatör, har insikt och förståelse för att främja företagets affär, samt har mod och integritet och håller lojaliteten högt.

Inhouse är med och sponsrar ”Office Professional Award” eftersom vi tycker att det är viktigt att lyfta de assistenter och sekreterare som hjälper till och driver Sveriges företag. Inhouse vice VD Kajsa Tamsen sitter också med i juryn som utser vinnaren.

I samband med Office Professional Award så delar Nordic Choice Hotels ut utmärkelsen ”Årets Upcoming Office Professional”, som går till en ”bubblare” som står för nytänkande och är ny i sin roll som assistent på ledningsnivå.

Här kan du göra din nominering – och läsa om tidigare vinnare!

Nomineringen är öppen till den 20 januari.

Nyheter

Liknande artiklar