Behöver du rekrytera eller hyra in digitala stjärnor?

I den digitala världen behövs det ständigt nya kompetenser. Rätt digital kompetens kan vara svårt att få tag i, men nu kan vi på Inhouse hjälpa ditt företag genom att erbjuda rekrytering och bemanning även inom system- och webbutveckling.

Genom Inhouse samarbete med Web Tech Media Group (Wtmg) så har vi tillgång till ett nätverk av konsulter som vi kan erbjuda omgående för både längre och kortare uppdrag, eller så kan vi hjälpa till med att rekrytera din nästa talang.

– Det är svårt för företag i dag att göra kravprofiler på tekniska tjänster, och även att sedan hitta rätt kandidat som matchar kravprofilen. Nu kan vi hjälpa våra kunder med allt detta även inom IT-området. I och med samarbetet med Wtmg har Inhouse nu tillgång till ett brett nätverk av IT-kompetens. I nätverket finns både svenska och utländska IT-konsulter, säger Aje Stenbeck, affärsområdesansvarig på Inhouse.

I Inhouse nätverk finns ett brett kunnande av både seniora och juniora konsulter. Behöver du en front-end eller back-end utvecklare, en tech-lead eller systemarkitekt, eller en native-mobilutvecklare (iOS/Android)? Oavsett vilken kompetens du söker så kan vi hjälpa dig!
Inhouse kan även bidra med konsulter inom affärsutveckling på det digitala området.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig inom IT-området? Kontakta Aje Stenbeck.

 

Nyheter

Liknande artiklar