Vinnare av Office Professionals Award 2015

Vi gratulerar Mia Frost, direktionsassistent på Fastighets AB LE Lundberg, vinnare av Office Professionals Award 2015!

Igår, den 17 februari, tilldelades Mia Frost under festliga former, i samband med konferensen Vidgade vyer på Fotografiska i Stockholm, det åtråvärda Guldgemet i skarp konkurrens med Irene Bengtsson, VD-assistent på COWI och Marie-Louise Strömberg, Executive Assistant på Orkla Foods Sverige AB.

Juryns motivering:
”Mia hanterar bredden i sitt uppdrag på ett föredömligt sätt och är verkligen en ”office professional” både på kontoret och i de externa uppdrag hon har för företaget. Med sitt glada humör och sin serviceinriktade personlighet hittar hon kreativa lösningar på såväl vardagsåtaganden som tidspressade projektutmaningar. Hon är kreativ, noggrann och snabb, ser möjligheter i stället för problem. Mia får vardagen på företaget att fungera.”

OPA2015_1OPA2015_2OPA2015_3[jwplayer player=”2″ mediaid=”7510″]

Nyheter

Liknande artiklar