Äntligen får vi berätta om vårt samarbete med Berghs!

Tillsammans med Berghs School of Communication tar vi grepp om framtidens kommunikationsbransch.

Vi har båda arbetat länge på samma marknad, med samma kunder och samma kompetenser, fast med helt olika erbjudanden. Med tiden har våra erbjudanden närmat sig varandra och därför tar vi armkrok och fortsätter göra det vi är bäst på – stärka framtidens kommunikatörer.

Gemensamt är att vi är övertygade om att kommunikation är förutsättningen till framgång. Vi strävar efter att höja kompetensen hos våra kunder och det inom ramen för hur kommunikationsbranschen utvecklas, men även med inspiration av framtidens trender och tendenser.

Tillsammans kan vi kompetensutveckla hela avdelningar eller på individnivå, anpassat till företagets önskemål och behov.

Kontakta Emily de Piro för att höra mer om det här!

Nyheter

Liknande artiklar