Inspirationsdag med IKEA Communications

Som inhousebyrå är det av stor vikt att kontinuerligt se över och utvärdera sin verksamhet för att höja sin effektivitet och utveckla kvaliteten i sin leverans. Ett sätt att göra detta, är att öka sin kunskap om hur andra inhousebyråer fungerar och hur de löser sina problem.

Vi träffade IKEAs framgångsrika inhousebyrå, IKEA Communications. Ledningsgruppen för den totalt 250 personer stora byrån kom från sina två enheter i Malmö och Älmhult till våra lokaler på Grev Turegatan för att prata om vad som gör en inhousebyrå framgångsrik, trender och den digitala transformationen som pågår på marknadsavdelningarna.

Ett av flera intressanta samtalsämnen var inhousebyråer ur ett internationellt perspektiv. Vi kunde konstatera att antalet inhousebyråer ökar runt om i världen och vi diskuterade hur det kan komma sig och om denna trend även är på väg till Sverige.

Dagen bjöd på flertalet intressanta diskussioner och vi känner oss glada över att få vara IKEA Communications bollplank!

Vill du veta mer om Inhouse arbete med inhousebyråer kontakta Emily de Piro på emily.depiro@inhouse.se

Nyheter

Liknande artiklar