Stockholm Media Week startar idag!

Idag går Stockholm Media Week av stapeln och under två dagar kommer China Teatern vara fylld av mingel, tävlingar och seminarium. Veckan avslutas med den årliga Stockholm Media Week by Night – en branschfest på Cafe Opera som väntas mottaga 600 gäster.

Eventet anordnas för elfte året i rad Sveriges Mediabyråer står som arrangör. Upp emot 75 personer kommer stå på scen för att dela med sig av ämnen som Influencer marketing – ge lite personlig stjärnglans åt ditt varumärke, Storydoing – ingen gör som du säger, alla gör som du gör och Kärlek till magasin, i en rörlig tid.

Under dagarna kommer också vinnarna presenteras i de här kategorierna:

  • Årets Annonsör
  • Årets Kampanj
  • Årets Mediebyrå
  • Årets Branschpersonlighet
  • Årets Säljorganisation

sthlmmediaweek1

 Bilder lånade av www.stockholmmediaweek.com

 

Nyheter

Liknande artiklar