Hur arbetar inhousebyråer?

Har ni hört om det här roliga eventet? CAP&Design anordnar Inhousedagen som är till för alla människor som arbetar på en inhousebyrå men även de som är intresserade av arbetet och kanske vill in på just en sådan arbetsplats. Studenter får extrapris! I år kommer bland annat följande talare inspirera och lära ut sina främsta kunskaper: Andreas Carlsson, Lotta Beving & Anders Printz från SVT Design, Rebecca Petrovic och Petra Winberg från ICA och Lena Edman på Fjord.

Den 22 september hålls dagen på 7A Odenplan i Stockholm. Här har CAP&Design listat 3 anledningar till att gå på eventet:

 

1. Viktig mötesplats

Vi skapar en mötesplats där du kan träffa dina branschkollegor. Byt erfarenheter och knyt nya kontakter. En eventdag där du investerar i din personliga utveckling inom din profession.

 

2. Inspirerande föredrag

Dagen bjuder på 9 inspirerande och matnyttiga föredrag. Vi har ansträngt oss lite extra för att du ska få allt från konkreta verktyg, inspiration, nya tankar, konkreta case och kreativa inspel från experterna.

 

3. Eventlyx

Lämna skrivbordet för en stund och låt oss inspirera dig. Ingen deadline den här dagen, ingen kundleverans, inga arbetsprocesser som pockar på uppmärksamhet. För att kunna vara bra på jobbet behöver man påfyllning och inspiration. Unna dig och dina kollegor en dag med god mat & dryck, inspirerande miljö, ny energi, mingel och inspirerande föredrag.

 

Priser

  • Ordinarie pris 4 000 kr ex moms
  • Gå minst 2 från samma företag 3 500 kr ex moms
  • Student 450 kr ex moms

 

Anmäl er här

inhousedagen

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar