Facebook har en tävling för reklam!

Visste ni att Facebook varje år utser vinnare av reklamkampanjer?

Juryn består av ledande kreatörer i reklambranschen. De kikar efter de bästa och mest kreativa kampanjer som gått på Facebook och fått bra spridning. Det finns fyra prisnivåer; brons, silver, guld och blått, som är det högsta i rang.

Tävlingen drar igång i januari och vinnarna presenteras i april månad. Förra årets vinnare var den givna Ice Bucket Challenge men också nedan video; Like a girl av Always. Här kan du hitta mer information om tävlingen och tidigare vinnare.

 

 

 

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »