Välkommen Malin Palm – ny kontorsansvarig på Inhouse!

Sedan början på augusti är det Malin Palm som hälsar alla besökare välkomna på Inhouse kontor på Sturegatan 10 i Stockholm.   

Lagom till flytten till nya lokaler fick Inhouse kontor i Stockholm även en ny kontorsansvarig. 23-åriga Malin Palm har en bakgrund inom handel, där hon bland annat varit dekoratör och haft butiksansvar. Hon har även jobbat inom träindustrin med produktionsutveckling och som montör. 

Ursprungligen kommer hon från Forserum i Småland, och är precis nyinflyttad till Stockholm. 

Som kontorsansvarig på Inhouse ansvarar hon för att kontoret går runt, samt tar hand om besökare och svarar i telefon. 

Hur kom det sig att du hamnade på Inhouse?

–Jag blev lockad av tjänsten. Att vara kontorsansvarig på Inhouse är en bra blandning av service och administration, precis som jag vill ha. Jag vill också jobba på ett företag där jag verkligen är intresserad av det företaget håller på med – och just bemanning och rekrytering är väldigt spännande.

Vad har du för roll på Inhouse?

– Min roll är att assistera alla på kontoret och vara en hjälpande hand i de flesta frågor. Jag är också Inhouse ansikte utåt och möter kunderna. Det är mig man först får kontakt med – både när man kommer på besök och i telefon!

Varmt välkommen till Inhouse Malin!

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar