Inhouse öppnar nytt kontor i Öresundsregionen

Inhouse växer och öppnar nu nytt kontor i Malmö. Från den 1 november hittar ni oss i Media Evolution Citys lokaler. Fokus för det nya kontoret kommer att vara marknaden i hela Öresund och vi kommer att jobba med kunder på båda sidorna om bron.

– Vi har under 20 års tid hjälpt företag med marknads- och kommunikationsrelaterade tjänster som projektledare, formgivare, kommunikatörer, marknadschefer och webbdesigners. Nu ser vi det som ett naturligt steg att ta vårt erbjudande vidare till Öresundsområdet, säger Aje Stenbeck, partner på Inhouse AB.

Ny regionchef och partner i Öresund är Ida Johnsdotter. Hon har i 15 års tid drivit bemannings- och rekryteringsföretaget Media Resurs, som företrädesvis vänder sig till publicister.

– Att få arbeta med ett så välrenommerat varumärke som Inhouse känns väldigt lyxigt. Jag är verkligen taggad inför det här uppdraget. Jag har intresserat mig för, och skrivit mycket om, regionen i många år och servat kunder på båda sidorna sundet, säger Ida Johnsdotter.

Ida Johnsdotter har en lång karriär inom media bakom sig, varav 23 år i ledningsposition med personalansvar. Hon är även certifierad i bolagsstyrning.

– Inhouse innebär att jag kan bredda mig och arbeta på ett mycket större fält. Samtidigt kan jag erbjuda mina befintliga kunder nya tjänster, säger Ida Johnsdotter, regionchef Inhouse Öresund.

Inhouse Öresund kommer att erbjuda rekrytering, bemanning, konsulting samt organisationsutveckling. Kontorets spjutspetskompetens är tjänster inom marknad och kommunikation, men Inhouse Öresund kan även lösa uppdrag för tjänster inom HR, administration och ekonomi.

– Öresund har en stor gemensam arbetsmarknad och samarbeten inom näringslivet. Här händer mycket, företag inom flertalet branscher etablerar sig och vi kan exempelvis se en trend i att antalet inhousebyråer öar, menar Aje Stenbeck.

 

 

Vill du veta mer om vad Inhouse Öresund kan erbjuda? Välkommen att kontakta Aje Stenbeck +46 704-21 50 28 eller Ida Johnsdotter +46 703-58 00 92.

Sorterat under Kommunikation, Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar