Välkommen Emelie – ny rekryteringskonsult och searcher!

Senaste tillskottet på Inhouse är Emelie Eklund – ny rekryteringskonsult och searcher inom affärsområdet ekonomi.

Emelie Eklund har under de senaste åren mestadels bott utomlands och utbildat sig till ekonom med inriktning mot marknadsföring. Studierna har hon varvat med extrajobb inom olika branscher och hon har även drivit eget företag inom redovisning.

– Intresset för ekonomi fick jag redan på gymnasiet. Jag läste entreprenörskap och var engagerad i Ung Företagsamhet. Och det var väl då mitt intresse för ekonomi och redovisning började.

Efter gymnasiet började hon läsa Internationell marknadsföring. Eftersom hon älskar att resa lockade studier i utlandet, och hon har bland annat bott i USA i två omgångar och pluggat ekonomi och marknadsföring.

Hur fick du kontakt med Inhouse?

–Det var en spontanansökan. En tidigare kursare till mig jobbar på Inhouse och jag hörde av mig till henne. Hon hänvisade mig vidare till Marlene Blomquist som är ansvarig för affärsområdet Ekonomi. Och det visade sig vara väldigt bra timing eftersom Inhouse behövde någon med min kompetens. Jag fick också ett väldigt bra intryck av Inhouse, som jobbar med rekrytering och bemanning på ett roligt och spännande sätt – och jag känner att jag kan lära mig mycket här. Jag tror också att jag kan bidra med min kompetens och komplettera gruppen. Och jag funkar också väldigt bra med Marlene som är min chef och det är viktigt tycker jag. 

På Inhouse kommer Emelie att ha rollen som rekryteringskonsult och searcher.

–Det betyder att jag kommer att ha fokus på att försöka hitta riktigt bra kandidater som finns där ute men som inte har sökt ett visst jobb. Jag ska försöka hitta de där fantastiska guldkornen och sedan matcha rätt jobb med rätt person. 

Sorterat under Ekonomi, Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar