God Jul och Gott Nytt År!

Tack för det här året! För oss på Inhouse har det varit ett händelserikt år. Vi har bland annat haft möjligheten att flytta till nya fina lokaler på Sturegatan 10, och vi har även öppnat nya kontor i Göteborg och Malmö.

Det har också tyvärr varit ett händelserikt år av tråkigheter i världen och med anledning av detta och den rådande flyktingsituationen har vi valt att ge vår julgåva i år till FN:s flyktingorgan UNHCR och deras arbete för att ge stöd till människor på flykt.

Vi fortsätter även med vårt mångåriga stöd till organisationen School by Schools arbete för barn i Indien. Läs gärna mer om School by School här.

Till alla våra kunder och konsulter vill vi säga stort tack för i år – och på återseende 2016!

Varma hälsningar, vännerna på Inhouse.

Sorterat under Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar