Välkommen Marvin – Inhouse nya Key Account Manager

Inhouse har fått förstärkning inom affärsområdet Business Services.
Marvin Pastor är Key Account Manager och kommer att jobba med försäljning på Inhouse.

Marvin är en ambitiös person med intresse av att alltid skapa goda resultat för inblandade parter. Han har en bakgrund som elitfotbollsspelare vilket är någonting han kunnat dra stor nytta utav (målstyrning och lagarbete) och har de senaste åren bland annat arbetat som affärsutvecklare, varit säljansvarig och försäkringsrådgivare. Idag studerar Marvin även Business Finance vilket är en del utav en Marknadsekonomexamen (DIHM) vid IHM Business School, för att fördjupa sin kompetens inom affärsmannaskap.

Hur fick du kontakt med Inhouse?

 – Jag var i kontakt med en person på IHM Business School, som har ett samarbete med Inhouse. Han berättade lite om företaget och tipsade Jens (VD), som själv studerat på IHM, om mig. Efter att ha träffat Jens som berättat om visionen och utvecklingen, fick jag en väldigt positiv bild och kände att jag ville vara med på tåget. På den vägen fortsatte det.

Hur uppkom ditt intresse för försäljning?

 -Försäljning handlar om att tillsammans med kunden förstå dess affär och utmaningar – för att sedan finna lösningen. Viktigt är att hela tiden utmana sig själv, vara väl förberedd och ha uppsatta mål. Inom försäljning blir man aldrig färdigutvecklad och bör därför träna för att bli bättre – precis som i fotboll.

Vad är din roll på Inhouse?

 -Min roll handlar om att arbeta med likväl nya som gamla kunder och hjälpa de i dess utmaningar. När jag träffat kunden och presenterat Inhouse kommer jag i nästa steg lämna över arbetet till våra specialister – vare sig det gäller ett förändringsarbete, bemanning eller rekrytering. Inhouse är ett spännande företag som hela tiden växer. Precis som alla företag så har vi våra utmaningar men tror definitivt att vi valt rätt spår och att vår strategi kommer att vara hållbar i längden.

Vill du komma i kontakt med Marvin Pastor når du honom på marvin.pastor@inhouse.se

 

 

 

 

Nyheter

Liknande artiklar