Inhouse / Välkommen Sandra – Ny rekryteringskonsult & konsultchef
sandra_redigerad_pixlr2-e1450263870197

Välkommen Sandra – Ny rekryteringskonsult & konsultchef

Sandra Pettersson är ett nytillskott på kontoret. Sedan november månad 2015 har hon jobbat som rekryteringskonsult och konsultchef inom affärsområdet kommunikation här på Inhouse.

Med 22 års erfarenhet inom kommunikationsbranschen har Sandra bland annat haft roller som Head of Production, Nordic Coordination Manager, Operativ projektledare och produktionsledare. Sandra har arbetat för olika reklam-produktionsbyråer och företag både i Sverige och Norge. Vid sidan av arbetet har sport och träning alltid varit ett stort intresse. När hon var yngre tränade hon friidrott på en hög nivå och idag tränar hon sin mellersta son i friidrott samt hans fotbollslag. Hon spelar även tennis på fritiden när tid finns.

Hur uppkom ditt intresse för kommunikationsbranschen?

-Jag har alltid haft ett öga för färg och form men är nog mer född till en administratör med en kreativ ådra.

Hur fick du kontakt med Inhouse?

-Emily de Piro som är affärsområdeschef för kommunikation ringde upp mig och ville ta en lunch gällande en tjänst som rekryteringskonsult här på Inhouse och tyckte att min personlighet och profil skulle passa perfekt här. Emily och jag har en lång relation då jag både har varit konsult och som beställare av tjänster på Inhouse.

Vad vill du bidra med här?

-Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från reklambranschen och öka förståelsen för hur reklambyråer har det idag. Här på Inhouse kommer jag fokusera på Inhousebyråer både när det gäller att optimera och effektivisera och skapa en så bra Inhousebyrå som möjligt till att tillsätta rätt personer till rätt uppdrag.

Välkommen till Inhouse Sandra!

Vill du komma i kontakt med Sandra når du henne på sandra.pettersson@inhouse.se