Inhouse / Grattis till årets vinnare av Office Professional Award
opd_vinnare16

Grattis till årets vinnare av Office Professional Award

Det blev Nina Arkeberg, VD-assistent på Sveaskog AB, som tog hem utmärkelsen "Årets Office Professional 2016" och GuldGemet.

Priset Office Professionals Award riktar strålkastarljuset mot en yrkesgrupp som ofta verkar i bakgrunden – assistenten. Bakom Office Professional Award står EUMA och Företagsuniversitetet. Med i juryn finns bland andra Inhouse Business Director och partner Kajsa Tamsen.

Motiveringen till årets pristagare var: ”Nina har genom ett systematiskt förbättringsarbete byggt strukturer som dramatiskt har förändrat koncernledningsarbetet. Med stor integritet hanterar hon många ärenden direkt och frigör därmed tid. Hon har en närmast utomjordisk förmåga att ligga ett steg före i planeringsarbetet. Nina har ett utomordentligt gott omdöme, är självständig och proaktiv.”

Övriga slutkandidater var Eva Borg på Alfa Laval (till höger i bild) och Therés Westrin på TeliaSonera.

Årets nykomling

Vid galan tilldelades även pris ut för årets Upcoming Office Professional of the Year, som utses av Nordic Choice Hotels och går till en person som är helt ny i rollen. Årets vinnare blev där Moa Bergqvist på PwC.

Motiveringen löd: "Moa har flera utmärkande egenskaper som gör henne stark och kompetent i sin roll. Hon är modig, nytänkande, kreativ och innehar en fantastisk analytisk förmåga som gör att hon alltid levererar konstruktiva förslag och lösningar inom alla områden. Moa är ödmjuk och empatisk men samtidigt alltid rak och tydlig och hon visar dagligen att hon har det som krävs för att kunna bidra, påverka och driva igenom förändringar. Moa präglas också av en passion och ett brinnande intresse för att utveckla och förändra assistentrollen till nya nivåer - from good to great. Moa är helt enkelt ett föredöme för en modern Office Professional."

Foto från www.officeprofessional.se/