Inhouse / Ny ansvarig för jourpoolen – Välkommen Ellen!
ellen_borell

Ny ansvarig för jourpoolen – Välkommen Ellen!

Inhouse har fått förstärkning inom affärsområdet Business services. Ellen Borell är ny rekryteringskonsult och kommer nu även vara ansvarig för Inhouse jourpool.  

 Ellen är uppväxt i Mariestad och har under senare år studerat journalistik och medieproduktion vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Hon har alltid haft ett stort intresse och en nyfikenhet för människor, vilket har präglat hennes val av utbildning och yrken.

-Man kan tycka att det är stor skillnad på journalistik och att arbeta som rekryteringskonsult, men i praktiken är det närmare än vad man kan tro. Det handlar om möten med människor och en förståelse för hur människor fungerar – och att kunna förmedla detta till andra. Det är det absolut viktigaste för mig i ett arbete och det var till stor del därför jag ville ha det här jobbet.

Dessutom arbetar Ellen parallellt med journalistiken. Hon och några klasskamrater har nyligen sålt in en dokumentär till SVT.

Vad är din roll på Inhouse?
-Mitt huvudsakliga arbetsområde är att administrera jourpoolen, där jag kommer se till att det finns personal som kan rycka in hos våra kunder när det behövs. Det är en roll som kräver otroligt mycket framförhållning och struktur. Men jag är en lösningsorienterad person, som tycker om att pussla och få ihop saker. Självklart kommer det vara en utmaning, men jag är redo för det.

Vad tror du att du kan bidra med på Inhouse?
-Jag tror framför allt att jag kan bidra med min positiva energi och drivkraft framåt. Om man själv är redo för utveckling och vill framåt tror jag även att man utvecklar det man arbetar med.

 

Välkommen till Inhouse Ellen!

 

Vill du veta mer om jourpoolen? Läs mer om jourpoolen här eller kontakta Ellen direkt 0704-315015 eller maila ellen.borell@inhouse.se