Inhouse / Seminarium 26 april: Tips och råd inför medarbetarsamtalet
mona_588x300

Seminarium 26 april: Tips och råd inför medarbetarsamtalet

För många chefer är medarbetarsamtalet det som känns svårast i jobbet som personalansvarig. Oavsett om du håller samtalet en gång per år eller varje månad – så är det viktigaste att du hittar formen som leder till något konkret både för dig och medarbetaren.

Den 26 april anordnar Inhouse ett seminarium om medarbetarsamtal. Det gäller att hitta en form för samtalet som gör att chef och medarbetare tillsammans får en plan för medarbetaren, för att på så sätt kunna sätta upp gemensamma mål för framtiden. Om medarbetarsamtalet rör känsliga frågor kan det vara bra med förhållningsregler under samtalet. Samtal på tu man hand mellan chef och medarbetare kan bli laddade. De kan handla om kritik eller kanske svåra konflikter på arbetsplatsen.

Medarbetarsamtalet ska vara ett bra chefsverktyg som leder till resultat i jobbet med individen i förhållande till organisationen. Under seminariet får du ta del av erfarenheter från flera branscher, förenklande checklistor och mallar samt tips som gör livet som chef lättare.

Föreläsare är Mona Beckman, HR-konsult med lång erfarenhet av organisationsutveckling. Hon har under många år coachat och utvecklat VD:ar, chefer, ledningsgrupper och individer.

Varmt välkommen!

Arrangör: Inhouse AB bjuder dig och en gäst till kostnadsfritt seminarium
Tid: Tisdag 26 April 15:00-16:30. Vi inleder med eftermiddagsfika, seminariet sätter igång kl 15.30.
Plats: Inhouse AB, Sturegatan 10, 4 tr
Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se – vi vill ha din anmälan senast den 22 april. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!

Kommande seminarier våren 2016.