Inhouse / Seminarium 13 april: Rätt lön för rätt person?
maria_n_blogg

Seminarium 13 april: Rätt lön för rätt person?

Har din personal rätt lön? Inför vårens stundande lönerevision bjuder vi in till ett frukostseminarium den 13 april på temat lönesättning utifrån företagets behov av att behålla rätt talanger.

Allt fler rapporter belyser chefens vånda inför lönesättning och lönesamtal med medarbetaren. Hur hjälper vi chefer att fatta lönebeslut baserat på fakta och framtidsplaner? Hur stärker vi chefens kunskap och självförtroende kring lönesättning? Hur fördelar vi lönepotten för att behålla rätt talanger? Det är viktiga frågor för dagens företag att ställa sig.

Vid vårt frukostseminarium den 13 april tar vi upp dessa frågor och fördjupar oss i lönesättning kopplat till företagets behov av ett behålla rätt talanger.

Föreläsare är Cecilia Berg, HR-konsult på Inhouse som under många år har arbetat med att koppla företagets strategi till talent management och lönemodeller.

Varmt välkommen!

Arrangör: Inhouse AB bjuder dig och en gäst till kostnadsfritt seminarium.
Plats: Inhouse AB, Sturegatan 10, 4 tr

Tid: Onsdag 13 April 07:30-09:00. Vi inleder med frukost, seminariet sätter igång kl 08.00.
Anmälan: Du anmäler dig till: anmalan@inhouse.se – vi vill ha din anmälan senast den 11 april. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!