Välkommen Cecilia – ny HR-konsult på Inhouse!

Hur kan ett företag arbeta med löner och förmåner på bästa sätt? Det har Cecilia Berg svaret på. Hon är ny HR-konsult på Inhouse och är specialiserad inom just compensation & benefit.

Cecilia har en lång erfarenhet inom HR-branschen med en mångsidig kunskap och en bred plattform. Utöver hennes expertisområde har hon mycket erfarenhet av ledningsutveckling och förändringsarbete. Hon vill nu vara med och stärka HR-chefers kompetens inom compensation & benefits och hjälpa dem att få en trygghet i dessa frågor.

 – Min roll på Inhouse kommer handla om att bygga upp Inhouse erbjudanden kring löner och förmåner. Det vill säga arbete med lönesättning, lönekartläggning och lönerevision. Utöver det handlar det bland annat om att bygga nya attraktiva samarbeten, utbildningar för HR-chefer, rekrytering samt att själv gå ut på konsultuppdrag och hjälpa företag med HR-frågor på plats.  

Vid sidan av arbetet är träning ett stort intresse för Cecilia. Hon cyklar ungefär 600 mil varje år och har bland annat cyklat runt hela England. Nästa mål är att cykla genom hela Sverige från nord till syd.

Tidigare har Cecilia arbetat som HR-chef på whiskeybolaget Edrington, där hon byggde upp hela företagets HR-plattform med ledarskapsutveckling, successionsplanering och talangförsörjning.

Vad lockade dig med Inhouse?
– Jag har tidigare varit kund till Inhouse och har intresserat mig för den ödmjukhet som finns inom det här företaget. Inhouse styrka är att de har ett konsultativt förhållningssätt och verkligen ser kundens affärsbehov.

Vad vill du bidra med här?
– Jag vill dels hjälpa HR-chefer att stärka sin roll som en ännu mer affärsnära partner till ledningen. Dels vill jag stötta chefer kring relevanta personalstrategier länkade till företagets affärsstrategi och de utmaningar som företaget står inför.

Onsdagen den 13 april håller Cecilia ett kostnadsfritt seminarium om lönesättning kopplat till att behålla talanger i ett företag. Läs mer och anmäl dig här! 

Vill du komma i kontakt med Cecilia Berg når du henne på cecilia.berg@inhouse.se

Nyheter

Liknande artiklar