Inhouse / Dags att fira Administrative Professionals Day!
A beautiful lady in formal clothes with drawn powerful hands. Black chalkboard background.

Dags att fira Administrative Professionals Day!

Idag hyllar vi alla som arbetar inom administrationsyrken! Administrative Professionals Day är här  - en hyllning till administrativa arbetares ökade ansvar på marknaden. 

Ursprunget till denna dag härstammar från 1952 då Mary Barrett, president of the National Secretaries Association och den amerikanska affärsmannen Harry F. Klemfuss, skapade en helgdag för att uppmärksamma den hårt arbetande administrativa personalen på deras kontor. Helgdagen uppmärksammades och utökades senare till att omfattas av en hel vecka.

Betydelsefull roll

Veckan infaller den fjärde veckan i april och har döpts till Administrative Professionals Week. Idag hyllas personal runt om i hela världen för att markera det ökade ansvaret för administrativa arbetare och samtidigt motarbeta misstolkningar där "administratörer" kan ses som endast kvinnor eller outbildad arbetskraft.

Vi på Inhouse vet att du som arbetar inom administrativa yrken idag gör ett fantastiskt jobb! I Idag är möjligheterna obegränsade och du kan blomstra i många riktningar. Vi vet hur hårt du arbetar och variationen av uppgifter du hanterar. Du gör livet enklare för många och det du tillför på arbetsplatser är ovärderligt. Din roll är betydelsefull och vi vet att du värderas högt (även om du inte alltid får höra det).

Vem vill du hylla?

Finns det någon du tycker bör uppmärksammas lite extra? Besök då gärna Inhouse på Facebook och tagga den personen med en motivering till varför just hen bör uppmärksammas lite extra idag. Utifrån motiveringarna utser vi på Inhouse Business Services sedan en person som vi hyllar lite extra med två biobiljetter.

Just nu har vi många spännande saker på gång för Executive Assistants! Håll utkik på vår hemsida och följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad!