Kom och träffa oss på Berghs Career Day!

Den 15 april är det dags för årets Career Day på Berghs School of Communications. Inhouse Nya Talanger kommer så klart att finnas på plats på Berghs Career Day för att berätta om vad vi kan erbjuda dig som är ny i branschen!

Vi kommer även – precis som förra året – att anordna en tävling under dagen där du som är elev på Berghs kan vinna en lunch med någon av Sveriges ledande kreatörer/projektledare/chefer. Förra årets vinnare i lunchtävlingen hittar du här

Vi ses den 15 april!

Sorterat under Kommunikation, Nyheter

Nyheter

Liknande artiklar

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »