Inhouse / Behöver du extra personal till sommaren?
solstolar_588x400

Behöver du extra personal till sommaren?

Nu är äntligen värmen här och det är hög tid att börja tänka på sommaren. För de flesta innebär ju detta så småningom ett par veckors välförtjänt semester – och under dessa veckor kan vi på Inhouse Jourpool hjälpa till med uppbackning!

Vår Jourpool finns tillgänglig för företag som behöver bemanna sin servicefunktion vid sjukdom, semester eller annan frånvaro. Vi erbjuder hjälp med bemanning av receptionister, konferensvärdinnor, vaktmästare och juniora assistenter. Vårt team består av duktiga medarbetare som tidigare har arbetat inom service.

Våra ambulerande konsulter i Jourpoolen anpassar sig snabbt till olika system, kulturer, människor och olika rutiner.

För att kunna planera och erbjuda er vassa och väl förberedda konsulter så behöver vi besked gällande vilka semesterveckor ni behöver uppbackning så snart som möjligt.

Vill du veta mer om hur det fungerar? Kontakta Ellen Borell på 070-431 50 15 eller ellen.borell@inhouse.se för ytterligare information.